boleče grlo
Zdravje in lepota

Boleče grlo – pomagajte si sami s pomočjo naravnih preparatov

Boleče grlo je pogosta zdravstvena nadloga, ki doleti tako stare kot mlade. Bolečine pogosto spremlja tudi oteženo požiranje, vročina in drugi značilni znaki. Za nastanek bolečin v grlu obstaja veliko različnih vzrokov, najpogosteje pa gre za okužbo zgornjih dihal. Ta je lahko virusna ali bakterijska, zdravljenje pa odvisno od obsežnosti težav. Ob prvi bolečini pa ne rabite hiteti k zdravniku – pomagajte si v primeru bolečega grla s pomočjo naravnega pripravka Smrekovit. Gre za 100% naravno zdravilo v obliki pršila, izdelan pa je iz smrekove smole. Ta odlična sestavina velja za izjemno zdravilno, v namene zdravljenja pa se uporablja že stoletja. Poleg antibakterijskih in antivirusnih sestavin, vsebuje tudi številne vitamine in minerale, ki uspešno zaščitijo vašo sluznico in okrepijo imunski sistem.

Kaj je zdravilo Smrekovit?

Smrekovit oralno pršilo je popolnoma naraven izdelek, ki se uporablja za zdravljenje bolečega grla. Izdelan je iz smrekove smole in ima BIO ter VEGAN certifikat. Smrekova smola je snov, ki so jo s pridom uporabljali in uživali že naši predniki med dejavnostmi v gozdu. Še več – uživali so jo celo številna starodavna ljudstva pred vel kot 7000 leti in ameriški staroselci – Indijanci. Danes smrekovo smolo dodajamo v številne izdelke, ki jih najdemo v marsikateri domači lekarni. Eno takih je tudi pršilo Smrekovit, ki je odlična pomoč za boleče grlo.

boleče grlo 1

Izdelek je zelo priročen za uporabo, saj ima dodan prilagojen pršilni nastavek, ki omogoča hiter nanos pršila natančno na vnet predel v ustni votlini. Na voljo sta vam okusa pomaranče ali mentola, tako da izberite tistega, ki vam je bolj všeč. Naloga okusa je, da učinkovito prikrije grenak okus smrekove smole. Izdelek je tako okusen, učinkovito pa vam pomaga pri reševanju številnih težavah v ustni votlini.

Ko se pojavi boleče grlo ne rabite takoj hiteti k zdravniku, saj si lahko sedaj pomagate tudi sami – preizkusite pripravek Smrekovit in se hitro in učinkovito znebite težav.