Storitve

Odkrijte pot v NLP Coaching in spremembe v karieri

Če vas kliče notranji glas, da želite pomagati drugim, vendar ne veste, kako začeti, ali če si želite sprememb v karieri in življenju ter bi radi imeli večjo svobodo pri delu in življenju, je mogoče prava rešitev prijava na coaching. Certificiranje kot NLP Coach, Life Coach in Business Coach je mogoče pravi korak za vas. Ta program vas bo naučil naprednih tehnik in pristopov NLP in coachinga, kar vam bo omogočilo, da podprete druge pri njihovem uspehu, tako na osebnem kot poslovnem področju. Tudi če ne načrtujete postati profesionalni coach, vam bodo tehnike koristile pri različnih vidikih življenja, kot so prodaja, vzgoja otrok, komunikacija s partnerjem ter premagovanje lastnih in tujih ovir.

Coaching

Koristnost certifikacije za širše področje

Certifikati NLP Coach, Life Coach in Business Coach vam bodo prinesli znanje in kompetence, ki jih lahko uporabite na različnih področjih življenja. Ne glede na to, ali želite postati profesionalni coach ali želite preprosto izboljšati svoje osebno življenje in odnose, vam bo ta certifikacija omogočila, da učinkovito uporabljate tehnike NLP in coachinga. S tem boste postali sposobni podpreti druge pri doseganju njihovih ciljev in premagovanju ovir na poti do uspeha.

Na tečaju Certificiran in licenciran NLP Coach boste raziskali ključne koncepte, ki jih uspešno uporabljajo coachi. Program vam bo omogočil pridobitev znanja za celosten pristop k podpori vašim klientom, strankam in timom, saj je coaching danes ključna spretnost uspešnih voditeljev.

Orodja za učinkovit coaching

Spoznali boste, kako pomembna je orodjarna učinkovitega coacha za vaš uspeh v praksi. Med programom boste osvojili različna orodja in tehnike, ki jih boste lahko takoj implementirali v svoje delo. “Paket za začetek” vam bo v pomoč, saj vsebuje vzorčno pogodbo, obrazec za uvodno srečanje, coaching dnevnik in druga gradiva v fizični ter digitalni obliki.

Program vam bo omogočil uporabo znanj NLP coachinga na vseh področjih življenja kot Life Coach ter specializacijo in pozicioniranje na trgu kot Business Coach. Tako boste pridobili veščine, ki vam bodo koristile pri podpori strankam na osebnem in poslovnem nivoju. Naučili se boste, kako postavljati navdihujoča vprašanja, ki spodbujajo akcijo in premike k ciljem. Obvladovanje te zakladnice dobrih vprašanj je ključnega pomena pri coaching pristopu, prodaji ter vodenju timov.

Priprava na trg coachinga

Že med študijem boste oblikovali marketinški načrt in prejeli vso potrebno podporo za vstop na trg ali povečanje vašega tržnega deleža, če želite coaching integrirati v svoje obstoječe poslovne aktivnosti, kot so svetovanje, terapije in podobno. Imeli boste obilo priložnosti za praktično vadbo s soudeleženci in gostujočimi klienti. Vsaka vaja je zasnovana tako, da vključuje podajanje in prejemanje povratnih informacij, ki veljajo za enega najpomembnejših dejavnikov za vaš napredek kot NLP Coach, Life Coach in Business Coach.