Interdiskont
Vse za dom

Interdiskont – nepogrešljiva postaja za vse domače mojstre

V podjetju Interdiskont d. o. o. so specializirani za prodajo ročnega in električnega orodja, v svoji viziji pa zadovoljstvo kupcev vedno postavljajo na prvo mesto. Če ste v nenehnem iskanju raznega orodja in vam kakovost veliko pomeni, obiščite spletno stran in preverite ponudbo podjetja!

Podjetje z zavezanostjo kakovosti produktov in storitev za stranke

Podjetje Interdiskont, ustanovljeno leta 1989, je svojo pot začelo z organizirano prodajo na večjih sejmih po Sloveniji in bivši Jugoslaviji, kasneje pa so prodajo razširili na manjše, tradicionalne dnevne sejme. Leta 1991 so odprli gostinski lokal Pop bar, leta 1995 pa trgovino v Ravnah z motom »Vse za dom, vrt in hišo«, kjer so združili tudi poslovne in skladiščne prostore. Oktobra 1994 so začeli s prodajo na terenu, obiskali skoraj vse slovenske občine in leta 2008 zgradili nove skladiščne prostore. V naslednjih letih so odprli trgovine v Ljubljani, Novem mestu in Murski Soboti.

Leta 2019 so praznovali 30. obletnico ustanovitve podjetja, ki se zavzema za družbeno odgovorno ravnanje, podpira lokalne skupnosti, dobrodelne akcije, šport, kulturo in izobraževanje. Poudarek dajejo na dolgoročne partnerske odnose preko sponzorstev. Zavedajo se pomena zaposlenih kot ključa do uspeha, zato investirajo v njihov razvoj, izobraževanje in zagotavljajo kvalitetne delovne pogoje, spodbujajo napredovanje in zaposlovanje novih sodelavcev.

Njihova predanost se kaže v zagotavljanju kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah, pri čemer nikoli ne ogrožajo varnosti in funkcionalnosti. Podjetje ne stremi le k prodaji; njihov cilj je ustvarjanje osebnih izkušenj za vsakega kupca. S terenskimi prodajami in obveščanjem preko različnih medijev, Inter diskont d. o. o. gradi trajno zaupanje in spoštovanje med seboj in svojimi strankami. Njihove vrednote, kot so neposredna komunikacija, razumevanje potrošnika, prilagodljivost in inovativnost, odražajo njihovo zavezo k odličnosti in podjetniškemu duhu, ki jih vodi k uspehom na vseh trgih, na katerih delujejo.

Razpon izdelkov

Njihovi izdelki vključujejo:

Električno orodje in pribor

Orodje, ki deluje na električno energijo, je bistveno za različna področja, vključno z gradbeništvom, industrijo in domačimi opravili. Z njegovo pomočjo se lahko hitro, natančno in učinkovito izvaja širok spekter del, kot so vrtanje, rezanje, brušenje in vijačenje. Električna orodja povečujejo varnost in udobje ter zmanjšujejo potrebo po fizični moči. Zaradi svoje enostavnosti vzdrževanja in dolgotrajnosti so zelo priljubljena izbira. Ob izbiri električnega orodja je pomembno upoštevati njegove lastnosti, kot so funkcije, zmogljivost, dimenzije in varnost.

Njihova ponudba zajema vse od brusilnikov, rezalnikov, vrtalnikov, generatorjev in stružnic, pa do motornih orodij (vibro plošče, črpalke za goriva), pištol in vložkov za vroče lepljenje in fenov za vroči zrak.

Akumulatorsko orodje in pribor

Akumulatorska orodja so pridobila veliko priljubljenost tako pri domačih mojstrih, kot pri profesionalcih, saj omogočajo večjo svobodo gibanja brez omejitev, ki jih prinašajo električni kabli ali potreba po električnih vtičnicah. Značilnost teh orodij so lahke in učinkovite litij-ionske baterije, ki zagotavljajo enostavno uporabo in dolgotrajnost. Med akumulatorski orodji najdemo vrtalnike, kotne brusilke in sabljaste žage, ki so idealne za hitro in učinkovito opravljanje dela na različnih mestih.

Kompresorsko orodje in pribor

V trgovini boste našli kompresorje, vzdrževalne enote, cevi, pištole, manometre, nastavke in različen kompresorski pribor.

Varilni aparati in pribor

V Interdiskontu se lahko opremite z varilnimi aparati, polnilnicami ter vso zaščitno opremo (maske, rokavice).

Elektro program in svetila

Pri njih boste našli sijalke, žarnice, reflektorje, svetilke, podaljške, razsmernike, polnilce, spajkalno orodje, orodje in naprave za elektroniko ter vezice​​.

Orodja in pripomočki

Interdiskont d. . o. trži tudi dvigala, škripce, transportne trakove, natične ključe, izvijače, izbijače, klešče, rezalno in brusilno orodje, svedre za les, kovino in beton ter merilni pribor​​.

Vse za dom in vrt

Na enem mestu boste dobili vse za pleskarstvo, zidarstvo, mizarstvo, keramičarstvo, vodo-inštalaterstvo, pa tudi vso vrtno orodje, zaščitna sredstva ter različne izdelke za dom in hišo​​.

Oprema za prosti čas

Ko gre za prosti čas in šport, ne gre le za sprostitev, ampak za izkušnje, ki jih obogatijo izdelki kot so plinski kuhalnik, hladilna torba, plinska svetilka in prenosni žar na oglje. Ti izdelki so namenjeni tistim, ki želijo svoje neprecenljive trenutke prostega časa in športnih aktivnosti še nadgraditi. Ne glede na to, ali gre za piknik, kampiranje ali uživanje na domačem vrtu, njihova ponudba izdelkov zagotavlja udobje in funkcionalnost. Plinski kuhalnik je ključen za pripravo toplih obrokov, hladilna torba ohranja prigrizke in pijače hladne, plinska svetilka nudi svetlobo za nočne aktivnosti, medtem ko prenosni žar na oglje omogoča pripravo okusnih obrokov na prostem. Njihovi izdelki so zasnovani z mislijo na vaše potrebe.

Razveselite svoje najdražje z njihovo darilno kartico

Če iščete idealno darilo za ljubitelja orodja, so Interdiskont darilne kartice odlična izbira. Te kartice omogočajo nakup široke palete orodij in pripomočkov za domačo uporabo, gradnjo ali popravila. Z njimi lahko obdarovanec sam izbere orodje, ki ustreza njegovim potrebam, kar je še posebej praktično, če niste prepričani, katero orodje bi izbrali. Darilne kartice zagotavljajo fleksibilnost in zadovoljstvo za vsakega domačega mojstra, saj so povezane z zares visokokakovostnimi izdelki.

Vseh, ki iščete kakovostno orodje za vaše projekte doma, v delavnici ali na terenu, se v trgovini Interdiskont d. o. o. zelo veselijo!