šolske torbe za 2 triado
Novice

Šolske torbe za 2 triado, da bo pot v šolo in domov zabavna in predvsem lažja

Iščete šolsko torbo za otroka, s katero bi mu olajšali nošnjo le te zjutraj v šolo in popoldne domov, potem so prava izbira šolske torbe za 2 triado po dostopni ceni. Vsi vemo, da imajo otroci vsako leto težje torbe. Najmlajše šolarje starši običajno peljejo zjutraj v šolo in po koncu pouka tudi domov, ko pa otrok začne obiskovati drugo triado in ima popoldne še različne dejavnosti, je to precej težje. Kako bi torej rešiti problem težkih torb? Enostavno, odločite se za vrhunski inovativen izdelek RollJet, ki vašemu otroku namesto nošenja šolske torbe za 2 triado omogoča, da torbo enostavno vozi. Pot v šolo kar naenkrat postane zabavno doživetje, vaš vedoželjnež pa se hkrati tudi bistveno več giba, kar prav tako pomembno vpliva na njegovo zdravje in boljšo koncentracijo ter učni uspeh.

Spoznajte RollJet šolske torbe za 2 triado

Gre za inovativen in patentiran slovenski izdelek, ki je prejel več certifikatov in nagrad, ki potrjujejo njegovo kakovost, učinkovitost ter pozitiven vpliv na zdravje hrbtenice in boljše počutje šolarjev. Pripomoček za rekreacijo ter vožnjo šolske torbe za 2 triado je rezultat desetletnih raziskav in tehnološkega izpopolnjevanja. Sestavljen je iz 127 delov najvišje kakovosti, med njimi je kar 57 delov razvitih posebej za RollJet in jih ne srečate pri nobenem drugem izdelku na trgu. RollJet skiroji s snemljivo torbo predstavljajo revolucijo na področju enostavnejše nošenje pretežkih šolskih torb, ki so izredno škodljive za otroško hrbtenico. Ta se v obdobju šolanja še vedno razvija, zato lahko nošenje pretežke torbe na hrbtu povzroči težko popravljive poškodbe. RollJet ima 3 različne možnosti uporabe, med katerimi lahko vsak otrok poljubno izbere tisto, ki mu je najbolj všeč oz. mu najbolj odgovarja. Prva možnost omogoča, da na svoj skiro pripne torbo in se s pomočjo poganjanja odpravi v šolo. Druga možnost omogoča, da šolsko torbo sname in jo pripeto vleče za sabo kot torbo na kolesih. Tretja možnost pa omogoča, da vse skupaj zloži in si oprta na hrbet, kar je še posebej praktično pri hoji po stopnicah in šolskih hodnikih. Rečemo lahko, da RollJet skiroji s snemljivo torbo vašemu šolarju olajša nošenje šolske torbe za 2 triado, poleg tega pa pomaga krepiti njegovo samostojnost, aktivnost in zdravje.

šolske torbe za 2 triado

V dveh korakih do lahke šolske torbe za 2 triado

Vas je opis skiroja RollJet prepričal in bi ga z veseljem naročili za svojega otroka – za prevažanje šolske torbe za 2 triado, potem sledite navodilom. Na spletni strani RollJet najprej izberete želeni skiro, na voljo so vam trije modeli. Model Mini je odlična izbira za otroke od 110 cm naprej in osnovnošolce, RollJet City je univerzalni model, medtem ko je model Maxi posebej prilagojen za višje posameznike. Izberite tistega, ki je najbolj primeren za vašega šolarja, ta lahko izbira tudi med različnimi atraktivnimi barvami. V drugem koraku pa sledi izbira šolske torbe za 2 triado. V ponudbi je zares pestra izbira dizajnov, ki navdušijo prav vsakogar. Vse šolske torbe za 2 triado v ponudbi so ergonomsko oblikovane in tako primerne tudi za samostojno nošenje na hrbtu, hkrati pa so tudi izredno praktične, prostorne ter izdelane iz trpežnih in trajnostnih materialov. Ste se morda spraševali, ali je mogoče izdelek pred nakupom tudi preizkusiti, da bi vaš šolar sploh videl, ali mu izdelek odgovarja ali ne? Odgovor je, da. Novi RollJet skiro s snemljivo torbo lahko otrok ali pa vi sami, kar en teden vozite popolnoma brezplačno in tako ugotovite, ali vam zares ustreza. Pri končni izbiri skiroja s torbo pa vam bo z veseljem pomagala tudi izkušena ekipa svetovalcev, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Šolske torbe za 2 triado – trajnostna rešitev

Skiro s snemljivo torbo RollJet predstavlja zdrav in varen način vožnje v šolo in domov. Slovenski izdelek odlikujejo kakovostni in preverjeni materiali, dodatno stabilnost med vožnjo pa zagotavljajo tri vzdržljiva kolesa. Vožnja z RollJet skirojem v šolo, na popoldanske dejavnosti in domov predstavlja aktivnost, ki spodbuja gibanje in rekreacijo, s tem pa zdrav razvoj otroka. Ergonomsko oblikovane šolske torbe za 2 triado pa dodatno varujejo otroško hrbtenico in spodbujajo k pravilnejši drži. Vsaka torba je izdelana iz kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki bodo omogočili večletno nošenje torbe. To pa je zagotovo ena tistih informacij, ki razveseli vsakega starša, saj šolske torbe za 2 triado ne bo treba menjati vsako leto. Povejmo še enkrat, da je RollJet veliko več kot zgolj skiro – je vsestranski pripomoček, ki bo vašega šolarja spremljal skozi celotno šolsko obdobje. Gre za trajnostni izdelek, katerega namen je, da šolarjem dobro služi, vse dokler ga ne prerastejo ali pa si zaželijo drugačen model. Ker so izjemno trpežni, ga lahko podarite naprej, vaš otrok pa dobi novega. Narejen je iz materialov, med katerimi jih je kar 95 % mogoče reciklirati in ponovno uporabiti. RollJet velja za uporabniku in okolju prijazen skiro s snemljivo šolsko torbo.