prikolice za avto
Vse za dom

Prikolice za avto – idealna rešitev za prevoz različnega tvora

Si vedno znova izposojate avtomobilsko prikolico pri prijatelju ali sosedu, ko želite nekaj pripeljati domov ali nekomu nekaj odpeljati? Potem so prikolice za avto Trisa prava izbira za vas. Z omenjenimi prikolicami lahko prevažate različen tovor, od kmetijskih strojev, gradbene opreme do večjih in težjih izdelkov, ki jih kupite v trgovini. V Trisa ponudbi najdete prikolice za avto različnih modelov, ki se med seboj razlikujejo po namenu, obliki in velikosti. Naštejmo prikolice za avto, ki so vam na voljo: enoosne prikolice, tandem prikolice, kiper prikolice, prikolice za avto za prevoz gradbene mehanizacije do 3,5 t, prikolica za prevoz vozil, boks prikolice, hladilne prikolice, prodajne prikolice, konjske in živinske prikolice ter specialne prikolice. Prikolice za avto Trisa so dveh blagovnih znam in sicer nemški Humbaur ter belgijski Eduard. V nadaljevanju sta obe znamki podrobneje predstavljeni.

Prikolice za avto Humbaur

je eden izmed vodilnih nemških proizvajalcev prikolic za avtomobile. Iz leta v leto uvajajo številne novitete, nenehno nadgrajujejo proizvodno tehnologijo, zato avtomobilske prikolice ustrezajo strogim zahtevam glede kakovosti in tudi potrebam strank. Humbaur avtoprikolice so konstruirane in proizvedene na enem mestu, kar pomeni, da imajo kratko razvojno pot in jasno, samozavestno medresorsko sodelovanje, zato sodi Humbaur prikolica v visok nemški rang kakovosti. Svoj širok nabor različnih modelov avtoprikolic razvijajo v tesnem sodelovanju in posvetovanju s svojimi zastopniki in strankami. Trenutno je na trgu na voljo več kot 415 modelov, med katerimi svojo idealno Humbaur prikolico lahko najdejo tako trgovci, vrtnarji, prevozniki, kmetovalci, ljubitelji konj, gradbeniki kot tudi samosvoji mojstri. V svoji ponudbi avtoprikolic imajo posebne modele, ki odražajo zahteve strank, kot so avtoprikolice s hidravličnimi dvižnimi vrati, delavniške in strojne prikolice, kot tudi promocijska Humbaur prikolica. Prikolice za avto in vse njihove funkcije so tehnično dobro zasnovane in izdelane za naporno vsakodnevno uporabo. Podjetje Humbaur svoje prikolice za avto preizkuša na testnih stezah, kjer simulirajo najtežje možne pogoje (test stabilnosti, vzdržljivost podvozja, okvirja in vseh komponent). Ker je za njih zelo pomembno, da vsaka njihova prikolica za avto deluje brezhibno in ima dolgo življenjsko dobo jih tudi preizkušajo na različnih terenih (gradbišče, kmetije itd.). vse zato, da so stranke zadovoljne z izbrano prikolico.

prikolice za avto

Prikolice za avto Eduard

Bi radi po svojih željah in potrebah sestavili prikolico za avto, ki vam bo najbolje služila svojemu namenu na vašem področju rabe. To je zdaj mogoče, Eduard konfigurator vam to omogoča, saj je lahek za uporabo in vsebuje vse modele prikolic in dodatke v 3D pogledu. Izbirate lahko med različnimi nosilnostmi, sistemom ramp, nakladalnega poda in vseh mogočih dodatkov. V belgijskem mestu Lommel, kjer je podjetje Edvards Trailer Factory je zaposlenih več kot 100 ljudi. Na 17.000 m2 proizvodnje in ogromnem zunanjem delu so delavci vsak dan zaposleni z natančnim sestavljanjem prikolic za avtomobile. Ne glede na to ali rušite ali gradite, sadite rože ali drevesa, prevažate avtomobile ali motorna kolesa, pri vsem so vam lahko v pomoč Eduard avtomobilske prikolice. Podjetje Eduard se konstantno ozira za potrebami končnih kupcev, zato posebno pozornost namenjajo gradbincem, vrtnarjem, hortikulturnim delavcem in prevoznikom vozil. Skupaj z njihovimi željami in potrebami inženirji nadgrajujejo modele prikolic z inovacijami. Njihove avtomobilske prikolice so zato res visoke kakovosti in natanko take, kot jih njihove stranke potrebujejo in želijo. Če iščete varno in uporabnikom prijazno prikolico za avto, potem je Eduard prava izbira za vas. Z več kot 4000 možnih kombinacij, so v veliki prednosti pri izdelavi prilagojenih avto prikolic po meri še tako zahtevnega končnega kupca. Z lastno konfiguracijo prikolice za avto se izpolni vsaka želja in zahteva, zato je blagovna znamka Eduard pametna izbira.

Potrebujete pomoč pri izbiri prikolice za avto?

So vas prebrane informacije o avtoprikolicah navdušile, zdaj pa ne veste, katero bi izbrali. Potem kontaktirajte podjetje Trisa d.o.o., kjer vam bodo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali najti prikolico, ki bo najbolj ustrezala vašim željam in potrebam. Enostavno obiščite njihovo spletno stran in jih preko kontaktnega obrazca kontaktirate ter povprašate vse, kar vas zanima. V najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na vprašanja. Sicer pa jih lahko tudi pokličete na telefonsko številko 041 495 395 ali na 059 16 56 56.

prikolice za avto

Prikolice za avto – nakup

Že veste, katero prikolico potrebujete in želite naročiti. Super, potem pa prav tako kontaktirajte podjetje Trisa d.o.o. v Lescah na telefonsko številko 041 495 395 ali na 059 16 56 56, ali poslovno enoto v Petrovčah na telefonsko številko 040 219 923, ali jim pišite preko kontaktnega obrazca na spletni strani in se dogovorite vse podrobnosti o nakupu, plačilu, dostavi, garanciji in vsem, kar vas še zanima v povezavi z nakupom. Naj vam povemo še nekaj zelo pomembnega – ne odlašajte in prikolice za avto naročite še danes, saj vam bo enkrat, ko boste preizkusili prikolice Trisa, žal, da je niste kupili že precej prej. Vedno znova boste navdušeni nad uporabnostjo, kakovostjo in njihovo dolgo življenjsko dobo.