promocijska darila
Novice

Promocijska darila naj bodo izvirna

Če želite povečati svojo prepoznavnost oz. ugled svoje blagovne znamke ali pa pridobiti več strank, potem so promocijska darila več kot odličen način, da to storite. Dobre ideje za promocijska darila lahko dobite, če malo pobrskate po internetu ali pa se oglasite v kakšni tiskarni, seveda pa se lahko tudi sami domislite prav posebnega, izvirnega in unikatnega promocijskega darila.

Zakaj se odločiti za promocijska darila?

Promocijska darila so aktualna vse leto; že res, da jih različna podjetja običajno dajejo ob »rojstnih dnevih« podjetja ali v novoletnem času, a nič ne bo narobe, če se boste odločili podarjati darila sredi aprila denimo. S promocijskimi darili boste poslovnim partnerjem pokazali, da vam je mar zanje in da cenite sodelovanje z njimi, stranke pa lahko na ta način pridobite, da bodo z veseljem tudi v prihodnje nakupovale pri vas in širile dobre novice glede vas. Če boste pri izbiri promocijskih daril pokazali nekoliko izvirnosti in ne boste posegli po najbolj običajnih darilih (saj veste, kakšen kemični svinčnik in beležka), boste na poslovne partnerje in stranke naredili še nekoliko večji vtis.

promocijska darila
Ne pozabite niti na najmlajše.

S promocijskimi darili navdušite svoje poslovne partnerje in stranke

Se sprašujete, kaj podariti kot promocijsko darilo? Možnosti je zares ogromno – že če boste malo pobrskali po internetu, boste našli cel kup spletnih strani, ki vam ponujajo celo množico najrazličnejših daril. Odločite se lahko za personalizirana darila, torej na neko majico, svinčnik, dežnik, nahrbtnik ipd. napišete logo svojega podjetja ali slikico, ki najbolje predstavlja vaše delo. Na ta način se bodo obdarovanci vedno spomnili na vas, ko bodo v roke prijeli dotično stvar, nehote pa bodo tudi širili glas o vas (če na ulici srečate nekoga z zanimivo vrečko, ki vam pade v oči, boste zagotovo poguglali, katero je to super podjetje, ki izdaja take vrečke). Podarite lahko zgolj neko malenkost, denimo broško, manjšo plastenko, vrečko, kemični svinčnik, obesek ipd., ali pa se odločite za večjo stvar, denimo za dežnik, majico, kapo, koledar, torbo in še in še. Za promocijsko darilo lahko podarite praktično karkoli, za kar menite, da najbolje odraža vaše podjetje oz. dejavnost. Sicer pa zagotovo velja, da bolj kot boste izvirni pri izbiri in oblikovanju promocijskega darila, bolj boste navdušili ljudi.

Pozornost namenite tudi najmlajšim

Če nameravate promocijska darila deliti svojim zaposlenim, ali pa imate na ulici namen mimoidoče opozarjati nase, nikakor ne smete pozabiti na kakšno malenkost za naše najmlajše. Zaposleni bodo zelo cenili, če bodo za novo leto prejeli promocijski paket, ki bo vseboval tudi kakšno malenkost za njihove otroke, saj jim boste na ta način pokazali, da veste, da imajo družino in to spoštujete. Otroci se vedno razveselijo kakšnega darila, zato bodo tudi na ulici kar skakali od veselja, če jih boste obdarili. Dovolj je že kakšen svinčnik ali pa mini figurica priljubljenega risanega junaka.

promocijska darila
Bodite izvirni pri oblikovanju promocijskih daril.

Promocijska darila so torej več kot odličen način za širjenje svoje prepoznavnosti in ustvarjanje dobrega imena na trgu. Odločite se lahko za povsem klasična promocijska darila, denimo svinčnik ali majico, lahko pa uporabite domišljijo in oblikujete čisto svoje darilo – kakšen globus z zemljevidom vašega podjetja ali kaj podobnega. Pri izbiri promocijskih daril pa nikar ne pozabite na otroke, saj so le-ti vedno veseli pozornosti, z omenjeno gesto pa boste navdušili tudi svoje zaposlene ali mimoidoče.